Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

Over het koor

Iedere dinsdagavond repeteert het koor van 20.00 tot 22.00 uur in: de 'Vincent van Gogh zaal' van Sociaal Cultureel Centrum 'De Biechten', Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA 's-Hertogenbosch (Hintham), o.l.v. dirigent/ componist Paul van Gulick en repetitor Marlous Nypels.

Het repertoire bestaat uit klassieke en moderne werken van o.a.: Bach, Mozart, Van Gulick, Prokofiev, Rachmaninov, McCartney, Diepenbrock, Fauré, Chaplin, Gershwin, Bacharach, Verdi, Brahms, Elgar, Orff, Respighi. Het JeroenBosch koor heeft in 2013 deelgenomen aan de Stadsopera JHEROnimus.

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick