Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

CONCERTEN 2019

Dit jaar stonden opera-koormuziek en aria's centraal in ons programma, waarbij de aria's door professionele solisten werden vertolkt. Het koor presenteerde in SCC De Biechten op 16 juni een voorproefje van het programma dat met enthousiasme werd ontvangen! Op 20 september zongen we delen uit bekende en minder bekende opera's voor een volle kerk in het Stadsklooster San Damiano. Dit keer samen met 26 mannen van het 'Male choir AGRICOLA Krakow.' Zij namen met eigen dirigent een deel van het concertprogramma voor hun rekening met Poolse liederen.Ook werden er enkele liederen samen met ons koor gezongen. Het koor was vier dagen te gast bij onze koorleden. Het was een genoegen hen bij ons te hebben.

In december sluiten we het jaar af met drie fijne kerstconcerten. In alle concerten wordt hetzelfde programma gezongen. De locaties zijn voor iedereen vrij toegankelijk en de concerten worden gratis aangeboden.

WANNEER en WAAR?

Dinsdag 10 december om 19.30 uur in verzorgingshuis De Grevelingen, Grevelingen 66,

's-Hertogenbosch.

Zaterdagmiddag 14 december om 14.30 uur in verzorgingshuis Antoniegaarde, Zuid Willemsvaart 509, 's-Hertogenbosch.

Zaterdagmiddag 14 december om 16.00 uur in Babel ( Stadsbieb), Hinthamerstraat 72, 's-Hertogenbosch.

WAT?

Kerstliederen, Christmas carols van Vivaldi, Holst, e.a.

Het programma staat onder leiding van dirigent Paul van Gulick. Pianobegeleiding door  Marlous Nypels.

Volg ons ook op onze Facebookpagina en in de lokale bladen

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick