Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo pumpke.jpg
logo vzb.jpg
logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2
JBK logo Patentwerk 11897 PAW Logo RGB (2).jpg

Concertagenda 2022

Op Goede vrijdag, 15 april voerden we het passieconcert Via Crucis voor koor en piano uit, een werk van Franz Liszt. Een bijzonder en verstild werk dat al vele dichters, kunstenaars en musici heeft geïnspireerd.

Locatie: Grote Kerk ’s-Hertogenbosch.

Voor september staat er een concertreis naar Polen in onze programmering.

We zijn met voorbereidingen voor een concert bezig in samenwerking met ons bevriende koor Agricola. Als de omstandigheden het toelaten wordt het concert in Krakow gegeven.

In 2019 vond er al eerder een uitwisseling plaats met dit koor en voerden we samen in onze stad een operaconcert uit.

Ons najaarsconcert wordt inhoudelijk nog bijgeschaafd dus daarover later meer.

En in december tegen Kerst zal er weer een kerstconcert zijn op verschillende locaties.

De kerstuitvoering van vorig jaar, in Huis 73, werd in verband met coronamaatregelen uitgesteld. We verwachten dat het evenement dit jaar opnieuw door Huis 73 wordt georganiseerd.

We houden u op de hoogte!

Bij Koorhistorie op deze website vindt u een overzicht van onze voorgaande concerten en projecten.

Tijdens de lockdownperiodes werd het Koor-O-Na project van het JeroenBosch Koor gestart. Onder leiding van dirigent Paul van Gulick i.s.m. repetitor Marlous Nypels zagen diverse kleine videoproducties het licht. Met deze producties konden we ons toen toch aan de buitenwereld laten zien en horen! Ook werden er een aantal video’s gestuurd naar koorconnecties en op onze website en Facebookpagina geplaatst.

Voorbeelden hiervan zijn te bekijken en te beluisteren op de Homepage.

Belangstelling?

Overweegt u lid of Vriend van ons fijne koor te worden dan bent u van harte welkom!

Voor nieuwe leden hanteren we geen leeftijdsgrens maar zangervaring is gewenst.

U kunt uw interesse kenbaar maken via het contactformulier op deze website of via info@jeroenboschkoor.nl

Volg ons op de website en op FaceBook. Op de website vindt u naast enkele videoproducties ook informatie over het koor, onze koorgeschiedenis en informatie over dirigent en pianiste.