Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

‚Äč

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2

Onze plannen voor dit jaar zijn vanwege het corona virus aangepast.

De uitvoeringen van de 'Via Crucis' voor koor en piano van F. Liszt en de opera Orpheus van Gluck die voor dit jaar waren geprogrammeerd houden we uiteraard warm voor de toekomst.

Achter de schermen maken we plannen voor de toekomst en zijn we bezig met nieuwe kooractiviteiten.

Dirigent Paul van Gulick heeft thuis een studio ingericht van waaruit hij samen met repetitor Marlous Nypels wekelijks de koorrepetities via live stream verzorgt.

Er zijn ook nieuwe en andere mogelijkheden geschapen om ons repertoire te kunnen blijven repeteren met behulp van de middelen die we daarvoor online ter beschikking hebben. Iedereen kan daarmee thuis aan de slag om zo de stemmen geoefend en de kelen gesmeerd te houden!

We werken aan de uitvoering van 'Ein Deutsches Requiem' van Johannes Brahms in 2021. Leuk plan om naar uit te kijken!

Geïnteresseerde ervaren projectzangers kunnen zich alvast melden voor dit project. Dat kan via het contactformulier op deze website.

Doe met ons mee!

Onze dirigent Paul van Gulick organiseerde een koorquiz voor koorleden, voor Vrienden en sponsors en voor familie, vrienden en bekenden. Kortom, voor iedereen die mee wil doen.

Leuk en leerzaam!

De quiz is te vinden op de homepage.

Ook kan iedereen daar gebruik maken van de cursus Prima Vista, een cursus noten lezen en van blad zingen. De cursus is in de maak. Ook daar kijken we naar uit!

Wij houden u op de hoogte!

Volg ons via de website en onze Facebookpagina

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick