Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

‚Äč

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2

Voorjaarsconcert met Inleiding en Expositie

Wat?

Passieconcert onder leiding van Paul van Gulick, dirigent.

Uitgevoerd wordt het Ave Verum Corpus en Via Crucis voor koor en piano van Franz Liszt.

Piano: Marlous Nypels

Anne van Buul is kunstenaar en illustrator. In haar expositie ‘….en de boom bloeit’ toont zij in veertien met de hand ingeschilderde linosnedes hoe zij in beelden vorm geeft aan het lijden van Christus.

Zij is bij de expositie aanwezig. https://www.annevanbuul.nl/

Inleiding op het concert en op de expositie door Paul van Gulick.

Waar?

Alle activiteiten zijn in het Stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12, ’s-Hertogenbosch.

Concert in de kerk.

Inleiding en expositie in de Franciscuszaal.

Wanneer?

Zaterdag 4 april om 20.30 - 21.30 uur concert, zonder pauze.

Inleiding om 19.45 - 20.15 uur.

De inleiding is eventueel ook eerder te bezoeken op zaterdag 28 maart van 14.30 - 15.00 uur in SCC de Biechten. U bent ook dan van harte welkom!

Na afloop van het concert kunnen alle concertbezoekers een kijkje nemen bij de expositie.

Kaartverkoop en aanmelding Inleiding:

Op de homepage van deze website kunt u zich aanmelden en kaarten bestellen.

Concert €10. Voor Vrienden van het JeroenBosch Koor geldt 25% korting.

In combinatie met uw concertbezoek zijn de inleiding en expositie gratis.

Parkeren

Betaald parkeren kan in de Van der Does de Willeboissingel of in Parkeergarage Stationsplein, Colvenierstraat 20.

Wij hopen u bij het concert te ontmoeten!

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op via info@jeroenboschkoor.nl

Ons volgende concert op 7 november staat in het teken van de opera!

Wij houden u op de hoogte via onze website, Facebook en de media.

Uitgesteld

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick