CONCERTEN 2024

Passieconcert op 29 maart om 15.00 uur in de Grote Kerk Kerkstraat 20 Den Bosch.

Via Crucis van Franz Liszt.

Liederen van Paul van Gulick en van M van Quickelberghe

Solisten: Evelyne Bohen en Bruno De Jonghe

Najaarsconcerten ‘KUNST of KITSCH’

In het najaar neemt het JeroenBosch Koor deel aan een reeks concerten getiteld ‘KUNST of KITSCH’. Deze concertreeks maakt deel uit van een fundraisingsproject van de Stichting Jeugdwelzijn Zuid-India getiteld  ‘Bouwen in Zuid-India. Draag een steentje bij’.

De concerten worden uitgevoerd in de St. Catharinakerk, Kruisbroedershof  4, Den Bosch.

De deelnemers zijn:

29 september 14.30 uur Princenhage’s Mannenkoor en het Vughts Mannenkoor

19 oktober 20.00 uur JeroenBosch Koor en het A-orkest van DES uit Hedel

10 november 20.00 uur JeroenBosch Koor en het Vughts Mannenkoor.

Kijk voor informatie over de sponsoractie en de stichting op www.welfarechildrenindia.org

Wij bevelen u van harte aan om kennis te nemen van dit project

Nadere informatie hierover volgt, noteer alvast de data!

Kerstconcert zondag 15 december in de Podium Azijnfabriek

Ons kerstconcert houden we dit jaar in Podium Azijnfabriek (voormalig theater Bis) Triniteitstraat 19, ’s-Hertogenbosch (dit is een zijstraat van de Parade).

Volg ons ook op https://www.facebook.com/hetjeroenboschkoor

Word vriend!

Wilt u naar onze concerten komen luisteren en ook uw betrokkenheid bij het koor tonen door Vriend te worden? Dat kan met een jaarlijkse bijdrage vanaf €35. U ontvangt dan van ons per email een vooraankondiging van een concert, korting op de toegangsprijs en een mooie zitplaats bij het concert.

Informeren en aanmelden via  info@jeroenboschkoor.nl

Word sponsor!

U wilt sponsor worden en ondersteunt met een bijdrage het maatschappelijk doel van het koor en het concertleven in de stad. Daar krijgt u steun voor terug in de vorm van logo- of naamsvermelding op onze website en in ons promotiemateriaal. Met ons grote aantal leden bereiken wij hiermee veel mensen. Afhankelijk van uw bijdrage ontvangt u twee vrijkaarten bij concerten.

Informeren en aanmelden via info@jeroenboschkoor.nl