Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo pumpke.jpg
logo vzb.jpg
logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2

Vanwege het coronavirus hebben we onze plannen voor 2020 en 2021 flink aan moeten
passen.

De uitvoeringen van de "Via Crucis" voor koor en piano van F. Liszt en de opera Orpheus van Gluck hebben we noodgedwongen moeten annuleren en naar de toekomst verschoven. Dit geldt ook voor "Ein Deutsches Requiem" van Brahms.
Maar we zaten niet stil.

Om in coronatijd samen te kunnen blijven zingen heeft dirigent Paul van Gulick in maart 2020 een studio ingericht van waaruit hij en repetitor Marlous Nypels wekelijks online via livestream de koorrepetities verzorgden en waar hij ons videoproject opzette. Binnen dit Koor-O-Na project van het JeroenBosch Koor zagen diverse kleine
videoproducties het licht. Het maken van deze producties geeft ons de mogelijkheid om ons online te laten zien en horen!

Inmiddels zijn een aantal liederen op deze manier opgenomen, verspreid en op onze website en Facebookpagina geplaatst. Voorbeelden hiervan zijn te bekijken en te beluisteren op onze homepage.

Sinds september zijn live repetities weer mogelijk en werken we weer naar nieuwe concerten toe.

De eerstvolgende uitvoeringen betreffen onze kerstconcerten. We hopen u dan te kunnen begroeten. Nadere informatie volgt!

Overweegt u lid of Vriend van het koor te worden dan bent u van harte welkom!
U kunt uw interesse kenbaar maken via het contactformulier op deze website.

Volg ons op deze website en op  FaceBook. Op de website vindt u naast enkele videoproducties ook informatie over het koor, onze koorgeschiedenis en informatie over dirigent en pianiste.