Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2

ACTIVITEITEN 2020

Onze plannen voor dit jaar worden vanwege het corona virus aangepast.

De uitvoeringen van de 'Via Crucis' voor koor en piano van F. Liszt en de opera Orpheus van Gluck die voor dit jaar waren geprogrammeerd houden we uiteraard warm voor de toekomst.

Achter de schermen maken we inmiddels nieuwe plannen en zijn we actief bezig met nieuwe kooractiviteiten.

Op dit moment worden de mogelijkheden geschapen om ons repertoire te kunnen blijven repeteren met behulp van de middelen die we daarvoor online ter beschikking hebben. Onze dirigent en repetitor maken oefenmuziek en bestanden voor de koorleden om zo de stemmen geoefend en de kelen gesmeerd te houden.

Ook de koorleden gaan in deze tijden ‘thuiswerken’!

We gaan aan de slag om in 2021 de uitvoering van 'Ein Deutsches Requiem' van Johannes Brahms te realiseren. Een leuk plan om naar uit te kijken!

Geïnteresseerde ervaren projectzangers kunnen zich alvast melden voor dit project. Dat kan via het contactformulier op deze website.

Wij houden u op de hoogte!

Doe nu met ons mee!

Onze dirigent Paul van Gulick organiseert een wekelijkse koorquiz voor koorleden, voor Vrienden en sponsors en voor familie, vrienden en bekenden. Kortom, voor iedereen die mee wil doen.

Leuk en leerzaam!

De quiz is te vinden op de homepage van deze website en op onze Facebookpagina

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick