Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2

Vanwege het coronavirus hebben we onze plannen voor 2020 aan moeten passen.

De uitvoeringen van de 'Via Crucis' voor koor en piano van F. Liszt en de opera Orpheus van Gluck die geprogrammeerd stonden houden we warm voor de toekomst.

Met koorrepetities zijn we online doorgegaan.

Dirigent Paul van Gulick heeft hiervoor een studio ingericht van waaruit hij samen met repetitor Marlous Nypels wekelijks via livestream de repetities verzorgt.

We werken aan ' Ein Deutsches Requiem' van Brahms en aan onze liederenbundel.

In het Koor-O-Na project van het JeroenBosch Koor nemen de koorleden thuis individueel de zelf gezongen liederen op die vervolgens in de studio gemonteerd worden tot één video. Inmiddels zijn achtereenvolgend al enkele liederen op deze manier opgenomen en op onze website en facebookpagina geplaatst.

Een bijzonder en alternatief project waarmee we in deze tijd kleinschalige koorproducties maken en waarmee we ons kunnen laten zien en horen!

Voorbeelden zijn te bekijken en te beluisteren op onze website en op onze facebookpagina..

Idee en montage: Paul van Gulick. Pianobegeleiding: Marlous Nyples.

We gaan door met deze activiteiten zodat we verbinding met elkaar houden en de  mogelijkheid hebben om samen te blijven zingen.

Daarnaast zijn we ook in kleine bezettingen begonnen met live repetities. We hanteren hierbij de richtlijnen van het RIVM en het protocol van het Koornetwerk Nederland.

We blijven actief en houden u op de hoogte!

Overweegt u lid of Vriend van het koor te worden dan bent u van harte welkom!

U kunt uw interesse kenbaar maken via het contactformulier op deze site.

Volg ons via deze website en onze Facebookpagina

Op de website vindt u informatie over:

koor, koorgeschiedenis en informatie over dirigent/componist en repetitor/pianist.

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick