Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

Het afgelopen jaar stond opera centraal in ons programma. In het voor- en najaar van 2019 voerden we delen uit van meer en minder bekende opera's, waarbij de aria's door professionele solisten werden vertolkt. In september deden we dit in een volle kerk van het Stadsklooster San Damiano, dit keer samen met het gerenommeerde 'Male Choir AGRICOLA Krakow'.

CONCERTPROGRAMMA 2020

Voorjaarsconcert:

Via Crucis van Franz Liszt, door velen beschouwd als het hoogtepunt uit het werk van Liszt, met mooie, verstilde muziek gewijd aan de 14 kruiswegstaties.

Wanneer?

Zaterdagavond 4 april, om 20.15 uur

Waar?

Adres: Kloosterkerk San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12, 5211 CB, 's-Hertogenbosch

Najaarsconcert:

Opera 'Orpheus und Euridike' van Christoph Willibald Gluck, gebaseerd op een liefdesverhaal uit de Griekse mythologie dat veel musici, zangers en schrijvers heeft geïnspireerd.

Wanneer?

Zaterdagavond 7 november, om 20.15 uur.

Waar?

Het programma staat onder muzikale leiding van dirigent Paul van Gulick. Pianobegeleiding door Marlous Nypels.

Kerstconcerten in december. Op diverse locaties.

Nadere informatie volgt

Volg ons ook op onze Facebookpagina en in de bladen

Deze website is gemaakt door Paul van Gulick