Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo pumpke.jpg
logo vzb.jpg
Schermafbeelding 2022-10-24 om 22.03.41.png
JBK sponsor2022 boergondisch Logo_zwart jpg.jpg

CONCERTEN 2024

Passieconcert op Goede Vrijdag 29 maart om 15.00 uur

Op het programma staat de uitvoering van de Via Crucis, een hoogtepunt uit het werk van de Hongaarse componist en pianovirtuoos Franz Liszt (1811-1886).

Dirigent: Paul van Gulick

Pianist: Marlous Nypels

Het concert is in de Grote Kerk, Kerkstraat 20, ’s-Hertogenbosch.

Kerstconcert op zondag 15 december, Podium Azijnfabriek (voormalig theater Bis)

Triniteitstraat 19, ’s-Hertogenbosch, dit is een zijstraat van de Parade.

Werk in uitvoering: het koor repeteert het hele jaar door liederen in verband met deelname aan een project in het kader van ondersteuning van een goed doel. Onder de naam 'Kunst & Kitsch in concert' kunnen daarmee  in het najaar op verschillende locaties kleine concerten worden uitgevoerd.

Nadere gegevens van alle concerten van dit jaar worden later nog bekend gemaakt.

U kunt ons volgen op https://www.facebook.com/hetjeroenboschkoor en op deze website.

Belangstelling voor ons koor?

Overweegt u lid te worden, Vriend of sponsor? Mail ons.

Voor nieuwe leden: Na enkele repetities volgt er laagdrempelig een stemtest. We hanteren geen leeftijdsgrens.

Maak uw interesse kenbaar bij Contact op deze website of via ons emailadres.

De eerste repetities zijn vrijblijvend en bedoeld om te bekijken of het koor bij u past. Heeft u vragen? Wilt u zich nader oriënteren?

Stuur een berichtje naar ons emailadres info@jeroenboschkoor.nl

Informatie over het koor vindt u op deze website bij Koor en Koorhistorie. Dirigent en repetitor presenteren zich op een eigen pagina op deze website.

Logo Kemps.jpg