Word vriend!

Geniet u liever van ons koor door te komen luisteren met daarbij een VIP behandeling, dan kunt u ons jaarlijks voor een bedrag van  € 35,- sponsoren (maar meer mag ook). Dat doet u door vriend te worden van het JeroenBosch Koor. U ontvangt dan van ons een vooraankondiging van een concert, u krijgt korting op een kaartje en wij reserveren voor u een mooie zitplaats.

Meld je hier aan!

Gesponsord door:

logo pumpke.jpg
logo vzb.jpg
logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2

Vanwege het coronavirus hebben we onze plannen voor 2020 en 2021 aan moeten passen.

De uitvoeringen van de 'Via Crucis' voor koor en piano van F. Liszt en de opera Orpheus van Gluck houden we warm voor de toekomst. Dit geldt ook voor 'Ein Deutsches Requiem' van Brahms.

Om samen te kunnen blijven zingen heeft dirigent Paul van Gulick in maart 2020 een studio ingericht van waaruit hij en repetitor Marlous Nypels wekelijks online via livestream de koorrepetities verzorgen.

Het Koor-O-Na project van het JeroenBosch Koor is een videoproject van het koor.
We maken in deze bijzondere tijd kleine videoproducties en kunnen ons als koor op die manier toch laten zien en horen! Idee en montage: Paul van Gulick en Marlous Nypels.

In dit project oefenen koorleden thuis een lied in, nemen dat op en sturen het in. In de studio worden de individuele opnames door Paul gemonteerd tot één video.
Inmiddels zijn achtereenvolgend al enkele liederen op deze manier opgenomen, verspreid en op onze website en Facebook geplaatst. Voorbeelden zijn te bekijken en te beluisteren op deze website.

Wij gaan door met deze activiteiten, we blijven zingen en houden zo ook de verbinding met elkaar! En zodra het kan beginnen we weer met live repetities in kleine bezettingen.
De richtlijnen van het RIVM en het protocol van het Koornetwerk Nederland zijn hierbij het uitgangspunt. We houden u op de hoogte!

Overweegt u lid of Vriend van het koor te worden dan bent u van harte welkom!
U kunt uw interesse kenbaar maken via het contactformulier op deze site.

Volg ons via deze website en op FaceBook.

Op de website vindt u naast enkele videoproducties ook informatie over het koor, de koorgeschiedenis en informatie over onze dirigent en pianiste.