top of page

Welkom!

 

Het JeroenBosch Koor is in januari 1968 opgericht en vierde in 2018 haar 10de lustrum. Het koor heeft in en rond de stad 's-Hertogenbosch een uitstekende naam.

Gesponsord door:

logo pumpke.jpg
logo vzb.jpg
logo-traveldoctor-PMS-inclusief-payoff 2
0A50F107-E661-417A-AA70-F26A4AD40EA9_1_1

Het JeroenBosch Koor

 

We hebben altijd plaats voor ervaren zangers die ons koor willen versterken. Momenteel zoeken we bij voorkeur tenoren, bassen en sopranen.  Ons koorrepertoire is gevarieerd en biedt een prettige muzikale afwisseling. De sfeer is gezellig en ontspannen, wat bijdraagt aan ons plezier in het zingen en aan de kwaliteit van het koor. 

 

Tijdens de repetities wordt er naast de twee grote werken voor de komende concerten ook gewerkt aan divers klein koorrepertoire. In 2020 geven we een voor-en najaarsconcert.

Op zaterdag 4 april brengen wij een passieconcert met de Via Crucis van Franz Liszt in de hoofdrol. Het is een belangrijk en verstild werk van Liszt voor koor, piano en bariton, gewijd aan de 14 kruiswegstaties.

Op zaterdag 7 november voeren we van Christoph Willibald Gluck de opera Orpheus und Euridike uit in een bewerking voor koor door Piet van den Boomen.

 

Vind je zingen ook zo leuk?

Vind je het fijn om te zingen en ben je bereid om ook thuis te studeren, meld je dan vrijblijvend aan om een keer te komen luisteren. Dit kan via Contact.

 

We repeteren op dinsdagavond.

bottom of page